Powered by Blogger.

Rreth Nesh

Ne jemi nje grup te apasionuar pas web-it. Qellimi kryesore i yni eshte te krijojme nje komunitet dhe te shperndajme gjera positive. Ne besojme se nje mendim positiv sjell nje ndryshim ne boten ku ne jetojme, ne te ardhmen qe ne do te ndertojme dhe ne jetet tona. Puna jone eshte vullnetare dhe per pasion.
Per cdo sygjerim apo verejtje, jeni te lutur te na kontaktoni ne faqen tone te rrjeteve sociale ose duke plotesuar formen e kontaktit ne faqen krysore. 
Ju Faleminderit

No comments :

Post a Comment