Powered by Blogger.
Një njeri i vjetër i tha nipit
"Biri im brenda nesh ekziston një betejë mes dy ujqërve.
Njëri është djallëzor. Është nervoz, xheloz, inferior, gënjeshtar, egoist, lakmitar dhe lëndues.
Tjetri është i mirë. Është i lumtur, paqësor, i dashur, besnik dhe i ndjeshëm."
Djali mendoi për këtë dhe pyeti,
" Gjysh cili ujk fiton?"
Plaku i vjetër ia ktheu,
" Ai të cilin ti e ushqen."
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment