Powered by Blogger.

MY Language Center - Qender Kursi

My Language Center-Qender Kursesh

[Kurse te gjuheve te huaja] | [Kurse individuale & ne Grup] | [Mesim Online]
My Language Center – Eshte nje qender kursesh e specializuar ne gjuhet e huaja duke ofruar kurse ne:
  • Gjuhe e Huaj [ Anglisht, Frengjisht, Italisht ]
  • Pergatitje per TOEFL, IELTS, MET etc
  • Pergatitje per Provime [Matura Shteterore, Mini-Matura, Provimet ne Universitet ]
  • Kurse individuale & ne grup [ 4-6 studente maksimumi ]
Stafi i qendres sone eshte i specializuar brenda edhe jashte vendit duke sjell eksperiencen me te mire ne fushen e mesimdhenies. Pas nje eksperience te gjate dhe te suksesshme ne mesimdhenien e gjuheve te huaja, “My Language Center” SJELL PER HERE TE PARE NE SHQIPERI: “Mesimin Online”.
Per me shume informacion mund te kontaktoni ne: kurse@mylangcenter.info

Mesimi Online
Krahas eksperiences qe kemi ne fushen e mesimdhenies se gjuhes se huaj, me zhvillimet e teknologjise ne kemi pershtatur mesimdhenien me hapat e sotem te teknologjise duke u pershtatur edhe kohes por edhe nevojave te idivideve. Teknologjia na sjelle shume avantazhe: kursimin ne kohe, shpejtesi e infomacionit, lehtesime ne komunikim etj. Ne keto avantazhe i kemi pershtatur ne mesimdhenie, per ta bere mesimin e nje gjuhe  te huaj me te lehte.
Mesimi i gjuhes te huaj tani eshte thjeshte edhe shpejt. Thjeshte me ane te nje klikimi.
Gjithcka cfare ju duhet jane :
  • Nje laptop / kompjuter
  • Nje llogari ne skype
  • Kufjet
Qender Kursesh - Perdorimi i Teknologjise
My Language Center  Qender Kursesh – Perdorimi i Teknologjise ne Mesimdhenie
Po eshte kaq thjeshte. Te mesoni vetem me nje klikim nga laptopi juaj.
Funksionimi eshte i thjeshte. Ju zgjidhni se kur edhe sa doni te mesoni. Nuk keni me nevoje te dilni nga shtepia apo te udhetoni per te shkuar ne qendren me te afert te kursit. Tani me ane te teknologjise ne jemi prane jush.
Duke shijuar komoditetin qe ju gjeni tek shtepia juaj tani njekohesisht mund edhe te mesoni nje gjuhe te huaj.
Duke zgjedhur qe ju te keni trajnuesin tuaj personal per tu pergatitur per testimin e rradhes, per te rritur aftesite tuaj ne komunikim, apo per te pervetesuar nje gjuhe te huaj per te punuar ne nje treg te huaj. Kete gje mund ta arrini tani thjeshte edhe shpejt.
Trajnues personal, komoditet edhe shpejtesi
Trajnues personal, komoditet edhe shpejtesi
Nese nuk jeni i sigurte apo ndjeni frike, ne ju ofrojme mundesine qe te provoni sherbimet qe ne ofrojme pa asnje lloj detyrimi. Ju mund te beni nje ore mesimore pa qene te detyruar te beni pagese, pastaj jeni ju qe vendosni nese doni te vashdoni te avanconi me tej.


Per informacion te metejshem ndiqni linkun : http://mylangcenter.info/
Një njeri i vjetër i tha nipit
"Biri im brenda nesh ekziston një betejë mes dy ujqërve.
Njëri është djallëzor. Është nervoz, xheloz, inferior, gënjeshtar, egoist, lakmitar dhe lëndues.
Tjetri është i mirë. Është i lumtur, paqësor, i dashur, besnik dhe i ndjeshëm."
Djali mendoi për këtë dhe pyeti,
" Gjysh cili ujk fiton?"
Plaku i vjetër ia ktheu,
" Ai të cilin ti e ushqen."
Ja vlen te perkulesh per dike qe ka shume vlera.Per dike qe e do dhe te do! Per dike qe te larteson para tjerve,e jo qe te bene te ulesh koken,me prezencen e saj...

Dashuria e Nenes

I kerkoj falje nenes sime sepse...
Ajo ka ndjere dhimbje gjat lindjes sime.
ka ndenjur pa gjume per te me rritur dhe edukuar.
Ka qare kur une kam qare.
Eshte gezuar kur ka degjuar te qeshurat e mia te para.
Eshte semure kur (une) kam qene semure.
Eshte sheruar kur une jam sheruar.
Ka duruar zhurmat dhe shushurimat e mia.
mi ka falur gabimet e mia qe i kam bere ndaj saj, mi ka permendur te mirat e mia.
NENA, eshte gjeja me e shenjte ne bote qe deri ne frymen e fundit nuk te braktis