Powered by Blogger.

Komunikimi ndermjet gruas dhe burrit

 
“S’kam çfarë të bëj, vërtet që nuk kuptohem dot me burrin!”
“Pse, çfarë ndodhi?” i thotë shoqja.
“I thashë që s’dua ta shoh më!”
“Po ai çfarë tha?”.
“Thjesht, fiku dritën e dhomës dhe u shtri”.

Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment