Powered by Blogger.

Besoni tek partneri? ( Nje histori e shkurter domethenese)

Nje djale dhe nje vajze e vogel duke lozur me njeri tjetrin. Djali kishte disa lodra me vete ndersa goca kishte disa embelsira. Djali I vogel I kerkoi vajzes te shekembenin embelsirat me lodrat. Dhe vajza pranoi.

Djali mbajti lodren me te bukur edhe me te madhe per vete ndersa vajza e vogel I dha te gjitha embelsirat qe kishte premtuar.


Ate nate vajza fleti ne paqe. Djali nuk mundi te flinte gjithe naten duke u shqetesuar nese vajza kishte fshehur embelsirat sikurse ai kishte bere

Morali I histories : " Nese nuk jepni gjithcka ne nje lidhje gjithmone do te dyshoni nese edhe partneri juaj ka dhene gjithcka apo ka fshehur dicka. Kjo eshte e vlefshme gjithandej: ne lidhje, punesim, shoqeri etj. Jepni gjithcka per dicka qe ju doni edhe flini te qete
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment