Powered by Blogger.

Pa ty jete

Pa ty jete me duket e ashper

Pa ty jete me duket e ashper
Pa ty cdo gje me duket e vdekur
Pa ty dhe dita kurre ska mbarim
Pa ty dhe yjet nuk kane te njejtin shkelqim 

Pa ty vetem trishtim ka ne syte e mi
Pa ty ndjehem gjithnje ne vetmi
Pa ty kete jete nuk me pelqen ta jetoj
Pa ty vetem vdekjen imagjinojPlease Share it! :)

No comments :

Post a Comment