Powered by Blogger.

fraza dashurie

Ai gjithmone do t'me mungoje,do t'me mungoje ne cdo kenge,ne cdo tingull!
Ai do t'me mungoje ne cdo rrahje zemre,ne cdo frymarrje ,ne cdo lot qe derdh!
Ai eshte gjithmone njeriu qe do kerkoj dhe sdo ndalem kurr se dashuri!
Ai eshte i pazevendesueshem!
Ai eshte ai qe do dua te kem prane kur qaje,kur qesh,kur bertas!
UNE DUA ATE VETEM ATE DUA !
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment