Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Nëna mëson bijën 2 vjeçare të pijë mariuhanë

Posted: 17 Oct 2010 04:34 AM PDT

Një nënë nga Ohio, është akuzuar se ka mësuar vajzën e saj 2 vjeçare të tymosë marihuanë. Më pas ajo përmes e-mail-it u ka dërguar shoqërisë së saj një video, ku qartë shihej vajza duke tymosur marihuanë. Jessica Gammble, është akuzuar se ka vënë në rrezik jetën e vajzës së saj si dhe...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Epoka e Akullnajave

Posted: 17 Oct 2010 02:06 AM PDT

A nuk ishte kjo nje dicka parahistorike? Nje e kaluar parahistorike jona?GABIM!Ne fakt ne vazhdojme te jetojme ne nje epoke akullnajash. Kreshtat e akullit ne pole dhe ne majat e maleve e tregojne me se miri kete fakt. Epoka e akullnajave e filluar ne periudhen e Pleistocenit, rreth 1.6 milion vjet...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Djaloshi që shef edhe naten!

Posted: 17 Oct 2010 02:04 AM PDT

Nong Youhui, një djalosh nga Kina, dallon nga bashkëmoshatarët e tij për një gjë. Ka sy jashtëzakonisht të kaltër dhe sikur macet mund të sheh në erresiren më të zese.I ka impresionuar edhe doktorët pasi që babai i tij e ka dërguar në testim sepse ka qenë i merakosur për shkak të syve të tij."Kemi...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Arrestohet pasi publikon kanabisin në YouTube

Posted: 17 Oct 2010 02:03 AM PDT

Një kultivues i kanabisit e ka sjellë vetën në pozitë të lakmueshme për tu arrestuar pasi që ka publikuar video materialet e kanabisit të tij në shërbimin online - YouTube. Policët e kanë parë videon në faqen e internetit e cila dokumentonte fazën e rritjes së kanabisit në shtëpinë e tij...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Në kinë 8.500 fëmijë janë emëruar me emrin olimpiadë

Posted: 17 Oct 2010 01:52 AM PDT

Lojërat Olimpike në Peking do te shënohen edhe në librat amë. Deri tash, më shumë se 8.500 foshnje te lindura në disa prej muajve të fundit janë emëruar sipas Lojërave Olimpike dhe sipas maskotave olimpike. Prindërit e 3.500 foshnje të lindura I kanë emëruar Aojin, që në gjuhën kineze donë të...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment