Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Itali, tifozët serbë dëbohen për 10 vjet

Posted: 15 Oct 2010 12:09 AM PDT

Tifozët serbë që shkaktuan trazira në stadiumin e Xhenovës nuk do të mund të kthehen në Itali të paktën për 10 vjet. Sipas drejtorit të policisë italiane, Antonio Manganelli, 35 serbët e denoncuar janë dëbuar nga vendi të shoqëruar nga policia deri në kufi, pasi konsiderohen si persona të...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Frika nga shqiptarët, “Bisha” përfundon në burgun e femrave

Posted: 14 Oct 2010 11:59 PM PDT

Ivan Bogdanov, i njohur me pseudonimin "Bisha" dhe organizatori i trazirave në stadiumin "Marasi" të Xhenovas, si dhe autori i djegies së flamurit shqiptar, izolohet në burgun e femrave. Sipas mediave italiane, Bogdanov u izolua në një burg femrash për shkak të pranisë së shqiptarëve në burgjet...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment