Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Kastro Zizo ft Blero - Gjinkalla (RMX) 2010(official video)

Posted: 12 Oct 2010 12:56 AM PDTPer me shume vizitoni http://forumijone.Net

Shakira YouTube Message

Posted: 12 Oct 2010 12:53 AM PDTPer me shume vizitoni http://forumijone.Net

Yahoo vetem per femra

Posted: 12 Oct 2010 12:08 AM PDT

Kërkuesi i internetit Yahoo do të lansojë faqe interneti në Francë, Spanjë, Itali e Britani të Madhe të cilat do të janë tërësisht të dedikuara për femra, në të cilat do të ofrohen rreth 150 artikuj të specializuar çdo javë. Ngjashëm me versionet amerikane dhe gjermane të cilat i kanë paraprirë...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Chrome fiton perdorues

Posted: 12 Oct 2010 12:07 AM PDT

Internet Explorerin sot e përdorin më pak se 50% të përdoruesve të internetit në mbarë botën, dhe prej pikës së tij kulminante në vitin 2003 ka shënuar rënie prej 88%. Shpërndarja e Mozillas është ngadalësuar, gjersa numri i përdoruesve të Chrome është në rritje të vazhdueshme. Paraqitja e...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Google prezanton makinen pa shofer

Posted: 12 Oct 2010 12:06 AM PDT

E kishin imagjinuar kineastët Stephen King e John Carpenter, por Google e bën realitet. Kolosi amerikan i botës virtuale ka hedhur në treg makinën që nuk ka nevojë për shofer dhe deri tani makina pa emër ka arritur të përshkojë 140 milje në rrugët e Kalifornisë. Falë një sistemi të integruar...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment