Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Kush është më e forta – nënat organizuan rrahjen publike për

Posted: 10 Oct 2010 07:47 AM PDT

Kush është më e forta – nënat organizuan rrahjen publike për vajzat Grindjen ndërmjet dy vajzave nënat e tyre vendosën ta zgjidhin me organizimin e një rrahje mu në mes të rrugës në qytetin amerikan të Pennsylvanisë. Crystal Lynn Hall (30 vjeçe) dhe Audrey Schreckengost (31 vjeçe) shtynë...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Origjina e jetes ne toke

Posted: 10 Oct 2010 07:40 AM PDT

Si ka lindur jeta ne planetin tone? Kjo eshte nje pyetje te cilen njerezimi ia ka bere vetes qe ne zanafillen e vet, dhe me gjithe shpjegimet e panumerta qe nga lashtesia gjer me sot, vazhdon te mbetet ndoshta po aq sfiduese sa kur u pyet per here te pare. Ne kete hyrje te shkurter do te...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Mrekullite e humbura

Posted: 10 Oct 2010 07:37 AM PDT

Shumë prej anijeve të mbytura më të famshme të botës, varret dhe reliktet e historisë ende mbeten mister. Tani që rreth 1500 satelitë aktivë ndodhen në orbitën e Tokës dhe popullsia njerëzore po i afrohet 7 miliardëshit, ju ndoshta mendoni se çdo gjë me vlerë në planet do të ishte zbuluar...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment