Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Enrique Iglesias - Ring my bells

Posted: 07 Oct 2010 12:14 PM PDTPer me shume vizitoni http://forumijone.Net

Legjenda e Syrit të Kaltër

Posted: 07 Oct 2010 12:08 PM PDT

Legjenda e Syrit të Kaltër. E trashëguar brez pas brezi, prej mijëra vjetësh, ajo vjen disi e ndryshuar në gojën e një banori të fshatit Mesopotam, 20 kilometër larg Sarandës. Flitet se ka qenë një gjarpër që ka dalë nga Saranda në Delvinë. Tek ura e Vrisit ishte një burim i vogël, kishte gra dhe...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Si plaket njeriu????

Posted: 07 Oct 2010 12:06 PM PDT

Plakja, nuk është gjë tjetër veçse një proces normal në jetën e njeriut. Me harresën e çelësave, fluturimin e mendimeve, harresën e fjalëve të caktuara - zakonisht përshkruhet pleqëria. Por, me një studim të ri të shkencëtarëve amerikanë, vërtetohet se plakja në realitet fillon relativisht...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Isak Njuton ka parashikuar fundin e botes ne vitin 2060

Posted: 07 Oct 2010 12:03 PM PDT

Isak Njuton nje nga shkencetaret me me ndikim gjate gjithe koherave, ka parashikuar se bota do te shkaterrohet ne vitin 2060.Keto parashikime u botuan te dielen e kaluar nga Universiteti Hebre ne Jeruzalem. Ne nje leter te vitit 1704, del se Njuton kreu nje llogaritje qe bazohej kryesisht ne...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

mikrocipi per te gjithe nga 2013.

Posted: 07 Oct 2010 12:02 PM PDT

Mbrenda 36 muaj do të fillojë operacioni për transplantimin e mikroçipit të identifikimit në tokën amerikane dhe për të gjithë amerikanët. Në projekt-ligjin Obama për Shëndetësi, HR 3200, në faqen 1001, është parashikuar që për të gjithë amerikanë të futet një mikroçip në mënyrë që të krijohet...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment