Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Rekord i Piccasos, Piktura vleresohet 50 milione euro

Posted: 05 Oct 2010 06:14 AM PDT

Piccaso mundi të thyejë një rekord pasi gjatë muajit qershor do shitet në një ankand në Londër piktura e tij, "Angel Fernandez de Soto". Kjo pikturë daton në vitin 1903 dhe i përket periudhës "blu" të artistit spanjoll.Vlera e saj varion nga 30 deri në 50 milionë euro, por nuk përjashtohen...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Cereku i njerezve mendojne se gruaja e ka vendin ne shtepi

Posted: 05 Oct 2010 06:12 AM PDT

Çdo i katërti person në botë, prej të cilëve shumica i takojnë popullatës së re, besojnë se gruaja e ka vendin në shtëpi, tregoi një studim i kryer nga Reuters dhe kompania Ipsos për kërkime të tregut me seli në Paris, të publikuar sot për Ditën e Grave.Megjithëse gratë përbëjnë rreth gjysmën e...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Hunda, mjeti i ri per kapjen e krimineleve

Posted: 05 Oct 2010 06:10 AM PDT

Ne kemi skaner për rrethinën e syve dhe gjurmët e gishtave, por hunda e njeriut mund të jetë një metode më e mirë për identifikim.Kështu thotë një studim i kryer nga disa shkencëtarë të një universiteti britanik, të cilët skanuan hundët në një format 3D dhe nxorrën karakteristikat në bazë të majës,...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

kushtoji 4 minuta ketij shkrimi video create besnik bici

Posted: 04 Oct 2010 03:17 PM PDTPer me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment