Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


E-book, e ardhmja librat për fëmijë

Posted: 25 Oct 2010 11:32 PM PDT

Fëmijë që ngjyrosin librat e ilustruar, lexojnë ose dëgjojnë histori mbi një dërrasë të zezë elektronike. Kjo është e ardhmja që i përket "Barnes & Noble", e cila për t'u rritur në tregun e "e-book"-ve synon një target që është marrë shumë pak në konsideratë: të vegjlit. Sipas "Wall Street...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Mjafton vetëm 1/5 e sekondës për t’u dashuruar

Posted: 25 Oct 2010 11:31 PM PDT

Kishit ende diçka pa zbuluar për rënien në dashuri? Ja ku vjen zbulimi më i fundit se për t'u dashuruar mjafton një e pesta e sekondës dhe kur ndodh shkaktohet një eufori, njësoj sikur pi kokainë. Në këtë konkluzion e ka nxjerrë një studim i Universitetit të Syracuse, i publikuar në Journal of...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment