Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


82 vjeçarja nget makinën 177 km në orë

Posted: 21 Oct 2010 06:59 AM PDT

Një zonjë e moshuar është ndëshkuar për shkak të shpejtësisë së madhe gjatë përdorimit të makinës, pasi në shtetin federal Oregon kishte vozitur makinën dy herë më shpejt se sa është e lejua Marsha Brandon (82-vjeçare) është vërejtur të enjten derisa ishte duke vozitur automjetin e saj me shpejtësi prej 177 kilometra në orë në një autostradë, ku shpejtësia maksimale e lejuar është 88 km në orë, transmetoi televizioni lokal KVAL-TV. Ajo u ka thënë policëve të trafikut se është ngutur ...

Duhanxhinjtë, më të rrezikuar nga diabeti

Posted: 21 Oct 2010 06:19 AM PDT

Rezultatet e studimit, të bërë nga Dr. Sun Ha Jee dhe nga kolegët e tij nga Universiteti "Yonsei" në Seul, janë botuar në revistën shkencore "Diabetes Care" Sikur efektet e dëmshme të pirjes së duhanit të mos mjaftonin, atyre, në bazë të një studimi të ri, u është shtuar edhe një – rritja e rrezikut nga paraqitja e diabetit të tipit II. Rezultatet janë të bazuara në dosjet mjekësore të më shumë se 1.2 milionë koreanëve të rritur, me ç'rast duhet të thuhet se vet pirja e duhanit nuk ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment