Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Legjenda e Syrit të Kaltër

Posted: 07 Oct 2010 12:08 PM PDT

Legjenda e Syrit të Kaltër. E trashëguar brez pas brezi, prej mijëra vjetësh, ajo vjen disi e ndryshuar në gojën e një banori të fshatit Mesopotam, 20 kilometër larg Sarandës. Flitet se ka qenë një gjarpër që ka dalë nga Saranda në Delvinë. Tek ura e Vrisit ishte një burim i vogël, kishte gra dhe fëmijë që mbushinin ujë për në shtëpi. Në atë moment vjen gjarpri dhe i ha ata njerëzit. Më pas u nis për në Sopot ku rrugës hëngri kope të tëra me bagëti. Pastaj vajti në Sopot ku hëngri dhe dy ...

Si plaket njeriu????

Posted: 07 Oct 2010 12:06 PM PDT

Plakja, nuk është gjë tjetër veçse një proces normal në jetën e njeriut. Me harresën e çelësave, fluturimin e mendimeve, harresën e fjalëve të caktuara - zakonisht përshkruhet pleqëria. Por, me një studim të ri të shkencëtarëve amerikanë, vërtetohet se plakja në realitet fillon relativisht herët, që në moshën 20 vjeçare. Sipas të dhënave të fituara nga kërkimi, aftësitë tona mentale fillojnë të dobësohen në moshën 27 vjeçe. Në kërkim kanë marrë pjesë 2000 burra dhe gra, të moshës ...

Isak Njuton ka parashikuar fundin e botes ne vitin 2060

Posted: 07 Oct 2010 12:03 PM PDT

Isak Njuton nje nga shkencetaret me me ndikim gjate gjithe koherave, ka parashikuar se bota do te shkaterrohet ne vitin 2060.Keto parashikime u botuan te dielen e kaluar nga Universiteti Hebre ne Jeruzalem. Ne nje leter te vitit 1704, del se Njuton kreu nje llogaritje qe bazohej kryesisht ne Bibel, ne nje fragment te librit te Danielit nga Dhjata e Vjeter.Nje shkencetar britanik supozon se qe nga koha e kurorezimit te Karlit te Madh si perandor i gjithe perendimit ne vitin 800 dhe deri ...

mikrocipi per te gjithe nga 2013.

Posted: 07 Oct 2010 12:02 PM PDT

Mbrenda 36 muaj do të fillojë operacioni për transplantimin e mikroçipit të identifikimit në tokën amerikane dhe për të gjithë amerikanët. Në projekt-ligjin Obama për Shëndetësi, HR 3200, në faqen 1001, është parashikuar që për të gjithë amerikanë të futet një mikroçip në mënyrë që të krijohet një regjistër kombëtar. Ky lloj "Mikro-çipi" duhet të fillojë brenda 36 muajve (3 vjet). Ky projekt-ligj i ri për kujdesin shëndetësor, HR3200, i cili sapo është miratuar nga Kongresi, thekson ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment