Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


E-book, e ardhmja librat për fëmijë

Posted: 25 Oct 2010 11:32 PM PDT

Fëmijë që ngjyrosin librat e ilustruar, lexojnë ose dëgjojnë histori mbi një dërrasë të zezë elektronike. Kjo është e ardhmja që i përket "Barnes & Noble", e cila për t'u rritur në tregun e "e-book"-ve synon një target që është marrë shumë pak në konsideratë: të vegjlit. Sipas "Wall Street Journal", kompania amerikane e librarive është gati të hedh në treg një koleksion digjital (12 mijë tituj) i menduar për fëmijë nga 3 në 8 vjeç, që mund të shfletohet në një version të ri të lexuesit ...

Mjafton vetëm 1/5 e sekondës për t’u dashuruar

Posted: 25 Oct 2010 11:31 PM PDT

Kishit ende diçka pa zbuluar për rënien në dashuri? Ja ku vjen zbulimi më i fundit se për t'u dashuruar mjafton një e pesta e sekondës dhe kur ndodh shkaktohet një eufori, njësoj sikur pi kokainë. Në këtë konkluzion e ka nxjerrë një studim i Universitetit të Syracuse, i publikuar në Journal of Sexual Medicine. Edhe pse thuhet se zemra nuk komandohet, dashuria është një ndjenjë më shumë "shkencore" se sa mendohej. Gjithmonë sipas studimit, janë 12 zonat celebrale që punojnë për të lëshuar ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment