Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Tavolina super e shpejtë arrin shpejtësinë deri në 181 km/h

Posted: 07 Sep 2010 08:54 AM PDT

Perry Watkins, shpikës nga Nottinggamshirei, ka krijuar njërën prej orendive më të shpejta në botë. Ai ka arritur të vozitet me tavolinën e tij të kuzhinës deri në 181 kilometra në orë. Watkins u ul në tavolinën të cilën e quajti "Fast Food" dhe u nis nëpër rrugët e Santa Podit në Nottinghamshire. Besoni ose jo, ai arriti shpejtësinë prej 181 km/h, duke thyer rekordin e vitit 2007 i cili është vendosur me vozitjen e divanit, e cila arriti shpejtësinë prej 148 km/h. Tash Watkins shpreson ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment