Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Miresevini ne hotelin ‘Mercedes V8’

Posted: 19 Aug 2010 02:53 PM PDT

Hoteli 'V8' eshte per njerezit qe jane vertet te apasionuar pas makinave. Aty cdo gje ka te beje me makina, edhe krevati ku flini. Mund te zgjidhni dhomen ne baze te makines se preferuar.

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Adresa e e-mailit më të gjatë në botë

Posted: 19 Aug 2010 02:52 PM PDT

Ekzistojnë shumë rekorde, por ky është më i pazakonti. Adresa e-mail më e gjatë në botë ka 411 shenja dhe nuk është e lehtë të mbahet mend. Zachary Reidell ka hapur adresën me 411 shenja duke thyer kështu rekordin e Peter Craug, i cili ka adresën me 345 shenja.Nëse dëshironi ta përgëzoni...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment