Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Dritë në thellësi së Tokës

Posted: 09 Aug 2010 11:03 AM PDT

Në çdo 100 milion vjet shkrin dhe rilind thelbi në thellësi të Tokës. Ky është një studim i gjeofizikut francez Almpousie Thierry, nga Universiteti i Lyonit, i botuar në revistën "Nature". Për shkak të forcave të çuditshme dhe të panjohura, të cilat shkencëtarët ende nuk mund të...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Zbulon në Facebook martesën tjetër të të shoqit

Posted: 09 Aug 2010 10:59 AM PDT

Ndonjëherë, realiteti mund të shkojë përtej fantazisë. Një 41-vjeçareje amerikane nga Cleveland, me emrin Lynne France, e cila dyshonte se i shoqi e tradhtonte, i mjaftoi të shkruajë në "Facebook" emrin e të dashurës së mundshme të bashkëshortit… E si përfundim zbuloi e tmerruar se mes...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment