Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


U shit shtëpia për 57.7 milionë dollarë

Posted: 07 Aug 2010 04:09 AM PDT

Angela Bennett, ka shitur vilën e saj për 57.5 milionë dollarë, duke shënuar rekord në Australi. Vila e bukur i është shitur manjatit Chris Ellison, megjithatë çmimi i shitjes është shumë më i ulët sesa i kërkuari- 70 milionë dollarë. Shtëpia ka 7.567 metra katrorë, ndërsa në pronësi të...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Një letër e shkruar nga George Washington, është shitur 3.2

Posted: 07 Aug 2010 04:08 AM PDT

Shifra marramendëse në Shtëpinë e Ankandeve Christie. Një letër e shkruar nga Presidenti i parë amerikan George Washington, është shitur për 3.2 milionë dollarë. Sipas BBC, kjo shifër është një rekord për letrat e shkruara nga Washington. Ajo përbëhet nga katër faqe dhe i drejtohet nipit...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Zbulohen këpucët që ndryshojnë ngjyrën

Posted: 07 Aug 2010 04:07 AM PDT

Ngjyra ndërron ngase në lëkurën e këpucëve janë vendosur mikro-kapsulat që mundësojnë këtë fenomen. Ngjyra bazë e këpucëve është ajo e bardhë. Mirëpo, pas 30 sekondash të kontaktit me rrezet e diellit, këpucët ndërrojnë ngjyrën në të portokalltë, ngjyrë pëmbe, apo edhe vjollce – varësisht...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Nje Eduard Duargershera i vertete

Posted: 07 Aug 2010 04:06 AM PDT

Valentino LoSauro eshte ne gjendje te prese floke dy here me shpejt se nje parukier normal. Ai ka shpenzuar dy vjet dhe 150,000 pound per te zhvilluar e konkretizuar idene e tij qe e ka pagezuar me emrin "Clawz". Aq sa tashme cilesohet si "Eduard Duargershera e vertete", duke iu referuar...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Amazing Hidden Animations!

Posted: 07 Aug 2010 01:28 AM PDTPer me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment