Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Kuriozitete

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Kupa e Botës e bërë nga kokaina

Posted: 18 Aug 2010 01:36 PM PDT

Një kopje e Kupës së Botës, e konfiskuar nga policët anti-drogë të Kolumbisë është bërë nga kokaina, konfirmuan testet laboratorike. Kupa 36 cm është gjetur në një arkë në aeroportin e Bogotës. Arkë ishte në një magazinë dhe duhej të dërgohej në një adresë në Spanjë, deklaroi shefi i anti-drogës të aeroportit Jose Piedrahita, njofton BBC. Kopja e Kupës së Botës është bërë nga 11 kg drogë, e përzier me aceton apo gazolinë për ta bërë më të qëndrueshme. Kupa e ngjyrosur me ngjyrë ari ...

Lind macja me katër veshë

Posted: 18 Aug 2010 01:35 PM PDT

Një mace lind me katër veshë. Ngjarja e rrallë ka ndodhur në Vladivostok, në Rusi. Macja e vecantë Luntik ka një ngjyrë shumë të bukur të qimeve, ndërsa veshët e tepërt në numër e bëjnë atë unike. Veshët e shumtë e kanë bërë këtë mace sot për sot tepër të famshme, duke i dhënë disa privilegje që të tjerat nuk i kanë…
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment