Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Kuriozitete

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Dritë në thellësi së Tokës

Posted: 09 Aug 2010 11:03 AM PDT

Në çdo 100 milion vjet shkrin dhe rilind thelbi në thellësi të Tokës. Ky është një studim i gjeofizikut francez Almpousie Thierry, nga Universiteti i Lyonit, i botuar në revistën "Nature". Për shkak të forcave të çuditshme dhe të panjohura, të cilat shkencëtarët ende nuk mund të shpjegojnë, sferën e ngurtë të përbërë nga metal hekuri në thellësi 5.000 km nga sipërfaqja, që në çdo 100 milion vjet shkrihet, rilind menjëherë dhe lëviz vetëm në një drejtim të vetëm, në Lindje. Deri tani ...

Zbulon në Facebook martesën tjetër të të shoqit

Posted: 09 Aug 2010 10:59 AM PDT

Ndonjëherë, realiteti mund të shkojë përtej fantazisë. Një 41-vjeçareje amerikane nga Cleveland, me emrin Lynne France, e cila dyshonte se i shoqi e tradhtonte, i mjaftoi të shkruajë në "Facebook" emrin e të dashurës së mundshme të bashkëshortit… E si përfundim zbuloi e tmerruar se mes imazheve të gruas shfaqej një album martese, i përbërë nga më shumë se 200 foto, në të cilën si për çudi burri ishte pikërisht bashkëshorti i saj, John. "Pashë fotografitë e martesës së tyre në 'Walt ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment