Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Del nga spitali njeriu me transplant në fytyrë

Posted: 29 Jul 2010 10:44 AM PDT

Njeriu i parë në botë që kreu një transplant të plotë të fytyrës ka dalë nga spitali i "Vall d'Hebron" në Barcelonë ku u operua në 20 mars nga një ekip prej 30 mjekësh. Gjatë një konference shtypi të transmetuar në Tve24, kreu i shërbimit të kirurgjisë plastike Joan Pere Barret tha se...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Ndërtesa “Empire State Building” ndryshon ngjyrë

Posted: 29 Jul 2010 10:37 AM PDT

Ndryshim në ngjyrë për ndërtesën e famshme të New York, "Empire State Building". Tashmë jeshilja do karakterizojë ndërtesën historike që do të bëhet mik i ngushtë i ambientit. Me rreth 13 milionë dollarë investime, do të kryhen punime për të reduktuar konsumin e energjisë 40 % dhe ndotjen....

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment