Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Shoferi i dehur i shkollës kërkon të vazhdojë të ngasë autob

Posted: 27 Jul 2010 05:29 AM PDT

Një shofer autobusi, i cili ka abuzuar më shumë se 13 herë për limitin e sasisë së alkoolit të përdorur gjatë punës si shofer autobusi në shkollë, ka pasur vetëm një kërkesë të thjeshtë për policinë, e cila e ka arrestuar për ngjarje të dehur. Mund ta përfundoj punën, të paktën sa t'i le këta...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Një mace mbijetoj 26 ditë nën gërmadha

Posted: 27 Jul 2010 05:28 AM PDT

Një mace, kafshë shtëpiake e një gruaje nga shteti amerikan Ohio është gjetur e gjallë nën gërmadha, 26 ditë pas zjarrit në ndërtesën në të cilën jetonte. Sandy LaPierre thotë se ka besuar që macja e saj njëvjeçare me emrin Smoka të ketë pësuar në zjarrin e 10 gushtit në Franklin, 48...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Arinjtë nuk i zë gjumi

Posted: 27 Jul 2010 05:15 AM PDT

Për shkak të temperaturave të larta të cilat janë të pazakonshme për nëntorin, arinjtë në Bullgari nuk i zë gjumi dimëror. Gjahtarët bullgarë në rrethinën e Smolanës, në jugperëndim të vendit, shprehen se arinjtë ende nuk janë "fundosur" në gjumin dimëror, por enden nëpër pyje në kërkim të...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Zgjedhje dramatike per nje baba

Posted: 27 Jul 2010 05:13 AM PDT

Zgjedhje e detyruar dhe dramatike per nje baba qe ka lene djalin te mbytet duke shpetuar jeten e bashkeshortes. Ngjarja ka ndodhur ne Zelanden e Re ku bashkeshortja dhe djali i tij rane ne lume pas nje aksidenti automobilistik. Stacy Horton nuk udhetonte me familjen e tij po arriti me...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

25 personat me inteligjente te dhjetevjecarit

Posted: 27 Jul 2010 05:12 AM PDT

Zonja ne fjale ka mbledhur nje grup prej 40 ekspertesh, mes te cileve edhe presidentin e Harvard Drew Faust dhe ate te Yale Rick Levin; manjatet e medias David Geffen e Mort Zuckerman, gazetaret konservatore Christopher Buckley e Peggy Noonan, duke iu kerkuar atyre qe te nominojne gjentite e...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Le Van zhvarros gruan për të fjetur më të

Posted: 27 Jul 2010 05:11 AM PDT

Vietnamezi Le Van nga një qytezë në krahinën Quang Nam, baba i shtatë fëmijëve, nuk ka mundur të pajtohet me vdekjen e gruas së tij, kështu që e ka zhvarrosur trupin e saj që natën të mund ta përqafojë atë. Pas vdekjes së gruas së tij në vitin 2003, 55-vjeçari Le Van ka fjetur pranë varrit...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment