Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


Mbetet shtatzënë me dy fëmijë, por jo binjakë

Posted: 21 Jul 2010 05:28 AM PDT

Një grua në Utah të SHBA-së u ngjiz me dy fëmijë, por jo binjakë. Angie Cromar, 34 vjeçe ka ngelur dy herë shtatzënë në një javë. Amerikania 34-vjeçare është lindur me një sëmundje të rrallë e quajtur didelfot. Kush vuan nga kjo lloj sëmundjeje ka dy mitra. Gjatë lindjes së dy fëmijëve të...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Vajza trevjeçare incizon albumin solo

Posted: 21 Jul 2010 05:28 AM PDT

Vajza trevjeçare, Atithi Kc, nga Kathmandu (Nepal), ka publikuar albumin solo, të quajtur "Atithi". Pasi që doli albumi i saj, babai i kësaj nepaleze të talentuar, Uddhab Kc, do ta lajmërojë në librin e rekordeve Guinness, si personin më të ri në botë që ka publikuar solo album. Atithi e...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Çifti me ngjyrë lind një fëmijë të bardhë

Posted: 21 Jul 2010 05:27 AM PDT

Disa mund të mendojnë se historia e Nmachi Ihegboro, fëmija e sapolindur e çiftit me ngjyrë Ben dhe Angela Ihegboro, nuk është edhe diçka aq e jashtëzakonshme. Por ky fëmijë biond me sy të kaltër dhe aspekti i tij krejt nordik, në të vërtetë është krejt ndryshe nga ai i prindërve, të cilët...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Martesa E Lalushit 2 ( Film Shqiptar )

Posted: 21 Jul 2010 05:19 AM PDTPer me shume vizitoni http://forumijone.Net

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ZC Video DVD Creator v6.5.9

Posted: 21 Jul 2010 05:13 AM PDT

ZC Video DVD Creator v6.5.9 | 14.67Mb ZC Video DVD Creator - transokodiruet and record movies on DVD discs. Since the coding system and DVD recorder integrated into the program, you can easily merge up to 4 hours of different movies or episodic files to standard MPEG2 video file and save the...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Video2brain: Autocad 2009

Posted: 21 Jul 2010 05:12 AM PDT

Video2brain: Autocad 2009 | RAR 4.3 Gb Manufacturer: video2brain Homepage: _www.video2brain.com/de/products-252.htm Release Date: September 2008 Language: German Platform: Windows XP / Vista or Mac OS X 10.1 Format:. Iso File Size: 4.3 Gb video2brain Autocad 2009 - Video Training on DVD...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

NTI Media Maker 8 Plus

Posted: 21 Jul 2010 05:11 AM PDT

NTI Media Maker 8 Plus + (Rus) | 745 MB Media Maker is a software application for creating CDs. Using Media Maker and supported device CD / DVD burner you can produce CDs in a variety of formats, including CD-ROM, CD-ROM XA, DVD-ROM, Audio CD / DVD, video CD-ROM, Combo CD-ROM, and CD Extra....

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Tell Me More English v7.0.1 Premium

Posted: 21 Jul 2010 05:09 AM PDT

Tell Me More English v7.0.1 Premium | 1.30 GB TeLL me More, the worlds leading software for language learning, is valued by users and teachers alike for its speech-recognition technology and personalized language courses. TeLL me More has more than five-million satisfied users worldwide, and...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Videocharge Studio 2.7.0.628 (En/Ru)

Posted: 21 Jul 2010 05:08 AM PDT

Videocharge Studio is a video editing software which is intended for those users who regularly work with video, create Internet video galleries, convert video files. Videocharge Studio includes all features for video editing: video converting, splitting video into parts, joining several video files...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment