Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


A është pula para vezës apo e kundërta?

Posted: 16 Jul 2010 07:40 AM PDT

A është pula para vezës apo e kundërta? Ky dyshim, sipas shkencëtarëve britanikë, tashmë është zgjidhur. Ata kanë thënë se pulat duhet të kenë lindur të parat, parashikim ky i cili erdhi me zbulimin e proteinave në vezoret e pulës. "Shkencëtarët qysh herët kanë dyshuar se pula është krijuar...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Njerëzit me kokë të madhe janë të mençur

Posted: 16 Jul 2010 07:39 AM PDT

Thënia e famshme "kokë madh" për njerëzit që janë vlerësuar si jo shumë të aftë, tani nuk vlen më. Është e kundërta. Njerëzit me kokë mëdhenj janë më të mençur, kanë vërtetuar hulumtimet e fundit. Njerëzit me koka të mëdha kanë memorie më të mirë dhe janë më të mençur, tregon hulumtimi më i ri i...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment