Powered by Blogger.

wWw.ForumiJone.Net

wWw.ForumiJone.Net


FIFA: Spanja nr.1, Holanda e dyta, Brazili i treti, Shqipëri

Posted: 15 Jul 2010 05:48 AM PDT

Spanja ngjitet në vendin e parë të klasifikimit botëror të skuadrave të futbollit ndërkohë që Brazili, e konsideruar si skuadra më e mirë e planetit, ka rënë në vendin e tretë. Holanda, është renditur në vendin e dytë pas Spanjës, bazuar në vlerësimin e bërë mbi ndeshjet e zhvilluara në total nga...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net

Për dy sekonda, koha e mjaftueshme për t’i hedhur një sy...

Posted: 14 Jul 2010 08:03 AM PDT

Për dy sekonda, koha e mjaftueshme për t'i hedhur një sy titullit të këtij shkrimi, popullsia e planetit është shtuar me katër persona. Në fakt, për çdo sekondë mbi tokë regjistrohen 4.17 lindje dhe 1.8 vdekje, me një rritje neto prej 2.37 persona. Po ashtu, çdo vit popullsia rritet me...

Per me shume vizitoni http://forumijone.Net
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment