Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Facebook arrin 500 milionë përdorues të regjistruar

Posted: 22 Jul 2010 05:39 AM PDT

Numri i përdoruesve të rrjetit social Facebook ka arritur në 500 milionë, që do të thotë se një në çdo 14 persona në botë janë regjistruar në këtë rrjet social. Duke njoftuar për numrin rekord të përdoruesve Mark Zukerberg, themeluesi i rrjetit Facebook tha se misioni i kompanisë mbetet "të ndihmojë botën për tu bërë një vend më i hapur dhe më i lidhur". Facebook ka ruajtur tendencën për të shtuar numrin e përdoruesve megjithë kritikat për politikat e tij të sigurisë.
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment