Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Mbetet shtatzënë me dy fëmijë, por jo binjakë

Posted: 21 Jul 2010 05:28 AM PDT

Një grua në Utah të SHBA-së u ngjiz me dy fëmijë, por jo binjakë. Angie Cromar, 34 vjeçe ka ngelur dy herë shtatzënë në një javë. Amerikania 34-vjeçare është lindur me një sëmundje të rrallë e quajtur didelfot. Kush vuan nga kjo lloj sëmundjeje ka dy mitra. Gjatë lindjes së dy fëmijëve të parë gruaja nuk ka pasur problem të tillë. Por, këtë herë, së pari u ngjiz me fëmijën e parë dhe pas një jave është fekonduar dhe mitra tjetër duke ngelë shtatzënë për herë të dytë. Ishte i pari ...

Vajza trevjeçare incizon albumin solo

Posted: 21 Jul 2010 05:28 AM PDT

Vajza trevjeçare, Atithi Kc, nga Kathmandu (Nepal), ka publikuar albumin solo, të quajtur "Atithi". Pasi që doli albumi i saj, babai i kësaj nepaleze të talentuar, Uddhab Kc, do ta lajmërojë në librin e rekordeve Guinness, si personin më të ri në botë që ka publikuar solo album. Atithi e vogël akoma nuk di të lexojë, por falë talentit të madh ka arritur të këndojë dhe incizojë 9 këngë për album.

Çifti me ngjyrë lind një fëmijë të bardhë

Posted: 21 Jul 2010 05:27 AM PDT

Disa mund të mendojnë se historia e Nmachi Ihegboro, fëmija e sapolindur e çiftit me ngjyrë Ben dhe Angela Ihegboro, nuk është edhe diçka aq e jashtëzakonshme. Por ky fëmijë biond me sy të kaltër dhe aspekti i tij krejt nordik, në të vërtetë është krejt ndryshe nga ai i prindërve, të cilët janë të dy me ngjyrë, pasi vijnë nga Nigeria. "Po a je e sigurtë që ky fëmijë është i imi", i është drejtuar Beni të shoqes, pasi shikoi për herë të parë vajzën e tij. E si përfundim ai ka marrë sigurinë ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment