Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Kush eshte pronari i vertete i Facebook-ut?

Posted: 17 Jul 2010 08:08 AM PDT

"Kam rënë dakord me Mark Zuckerbergun për të bërë faqen që sot njihet si Facebook, për 1000 $ dhe 50% të aksioneve". Kështu shprehet Paul Ceglia, personi që ka paditur Zuckerbergun dhe kërkon nga gjykata kalimin në pronësi të tij të 84% të aksioneve të Facebook. Personi deri më tani i panjohur për publikun e gjërë, Paul Ceglia, ka paditur Mark Zuckerbergun për mashtrim duke pretenduar se Facebook është një faqe që ai e ka bërë kundrejt disa kushteve, dhe se më vonë Zuckerbergu e ka mashturar ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment