Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Për dy sekonda, koha e mjaftueshme për t’i hedhur një sy...

Posted: 14 Jul 2010 08:03 AM PDT

Për dy sekonda, koha e mjaftueshme për t'i hedhur një sy titullit të këtij shkrimi, popullsia e planetit është shtuar me katër persona. Në fakt, për çdo sekondë mbi tokë regjistrohen 4.17 lindje dhe 1.8 vdekje, me një rritje neto prej 2.37 persona. Po ashtu, çdo vit popullsia rritet me pothuajse 75 milionë banorë. Tani jemi rreth 6 miliardë e 900 milionë, por në 2011-n ka shumë mundësi të arrijmë në 7 miliardë, sipas shumë parashikimeve të institutit "Population Reference Bureau". Një ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment