Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Nëna raport intim me të birin

Posted: 14 Jul 2010 07:36 AM PDT

Histori vërtet nga ato që të duken të pavërteta dhe të ngjajnë si pjellë e fantazisë. Por amerikania Aimee Louise Sword është dënuar nga një gjykatë e kontesë së Oaklandit në Michigan, për shkak se ka pasur raporte intime me djalin 14-vjeçar, të cilin e kishte dhënë në adoptim sapo kishte lindur dhe që e kishte rigjetur përmes Facebookut 16 vite më vonë. Sword, edhe pse banonte larg, kishte mbetur në kontakt me familjen që i kishte marrë të birin në adoptim. Çdo vit, prindërit e rinj ...

http://www.facebook.com/note.php?note_id=133202486720155

Posted: 14 Jul 2010 08:03 AM PDT

Për dy sekonda, koha e mjaftueshme për t'i hedhur një sy titullit të këtij shkrimi, popullsia e planetit është shtuar me katër persona. Në fakt, për çdo sekondë mbi tokë regjistrohen 4.17 lindje dhe 1.8 vdekje, me një rritje neto prej 2.37 persona. Po ashtu, çdo vit popullsia rritet me pothuajse 75 milionë banorë. Tani jemi rreth 6 miliardë e 900 milionë, por në 2011-n ka shumë mundësi të arrijmë në 7 miliardë, sipas shumë parashikimeve të institutit "Population Reference Bureau". Një ...

Lindë binjakë të ndryshëm

Posted: 14 Jul 2010 07:39 AM PDT

Carole Fraser e ndjente se binjakët e saj do të ishin totalisht të ndryshëm. Megjithatë, dyshimet e saj u konfirmuan pas lindjes. Martha e vogël është e bardhë si babai, ndërsa Daniel e zezë i ngjanë së ëmës. Megjithëse dallimi nuk ishte aq i dukshëm pas lindjes, sa më shumë rriten dallimi është gjithnjë e më i dukshëm. Njerëzit komentojnë se si ato janë të ndryshme, por askush nuk ka thënë diçka të pasjellshme. Më parë na ndaluan një çift turistik japonez, të cilët u fascinuan kur i panë, ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment