Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Fotot me te bukura ne fund te detit

Posted: 13 Jul 2010 03:26 AM PDT

Fotografia, cfare pasioni! Edhe ne fund te detit mund te realizosh foto fantastike, te kapesh imazhe qe siper detit as mund te shkoje neper mend t'i kesh. Nje zhytje ne parajsen blu, nje aparat specifik dhe ja, fotot u bene. Por ne konkursin MyShot, jane caktuar edhe fotot me te bukura ne fund te detit. Shijojini!

Njeriun i cuditshem qe po sfidon ligjet e natyres

Posted: 13 Jul 2010 03:25 AM PDT

Do takojme njeriun e cuditshem qe po sfidon ligjet e natyres. Mikpritesi quhet Xhelal Veizi dhe ai jeton ne fshatin Vishanj te Ersekes.

Oktapodi Paul është bërë edhe lojë

Posted: 13 Jul 2010 03:21 AM PDT

Bashkë me vuvuzelat, oktapodi Paul është bërë i famshëm në gjithë botën për shkak të parashikimeve të sakta për të gjitha ndeshjet e kombëtares gjermane deri tani. Kjo ka bërë që një ndërmarrje argjentinase të krijojë një lojë me protagonist oktapodin gjerman. Loja është e thjeshtë; shkruhet një pyetje dhe shtohen dy përgjigje të mundshme. Në këtë pikë pyetet Paul që mund të lëvizë në të majtë osë në të djathtë dhe nëse nuk të pëlqen përgjigja mund edhe ta godasësh me grushta. Një dorezë ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment