Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Dy gishta nga dora e astronomit italian Galileo Galileit

Posted: 08 Jul 2010 10:44 AM PDT

Pjeset e trupit u blene kohet e fundit ne nje ankand nga nje person qe i dorezoi ato ne muzeun e historise dhe shkences ne Firence. Tre gishtat u prene nga dora e Galileos ne mars te 1737-es kur trupi i tij u transportua nga nje monument i perkohshem ne vendin ku tashme prehet, ne Firence. Gjate kesaj kohe iu mor gjithashtu edhe dhembi i fundit qe kishte ne goje, shpjegon nje prej historianeve te muzeut. Dy nga gishtat dhe dhembi perfunduan ne nje vazo xhami e cila u zhduk diku rreth 1905-es ...

Kompania paguanë dëmshpërblim 300 milion dollarë një duhanxh

Posted: 08 Jul 2010 10:45 AM PDT

Kompania e duhanit "Filip Morris" duhet t`i paguajë dëmshpërblim prej 300 milion dollarë një duhanxhiu, i sëmurë nga një sëmundje kronike. Sindi Noli ishte konsumues i rregullt i cigareve "Marlboro" që prodhohen nga kompania e njohur Filip Morris, por ai hodhi në gjyq kompaninë për dëmtimin e shëndetit të tij, pasi që po vuan nga sëmundja "emfizema ( një sëmundje e rëndë kronike në mushkëri). Viktima ka thënë se kompania e duhanit nuk ka kushtuar kujdes ndaj klientëve të saj. Noli është 61 ...

Në koma për 23 vjet

Posted: 08 Jul 2010 10:42 AM PDT

Beritisja, bertisja, por askush nuk me degjonte", thote. Mjeket e besonin ne kome, mendonin se truri i tij ishte shuar bashke me trupin. Por ja qe mendja e tij ishte vigjilente dhe tentonte me shpresen qe te kuptohej nga jashte. Derisa dikush e kuptoi vertete. Rom Houben, me origjine belge, pati nje incident me makine ne vitin 1983. Ishte 23 vjec dhe nga atehere konsiderohej nje pacient ne koma, perpara se te zbulohej se ishte koshient. Praktikisht, mjeket dhe infermieret e spitalit te Zolder ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment