Powered by Blogger.

Testoni veten tuaj sa shpejt shkruani ne tastiere >????

Doni te shikoni se sa shpejt mund të shkruani me tastiere.Shkoni në këtë website dhe filloni të shtypni fjalë që janë me të trasha, dhe shkruani fjalët saktë, dhe pas 60 sekondash do të shfaqet një bar aty mund të shihni se sa shpejt mund të shkruani.
Vizitoni kete websitehttp://speedtest.10-fast-fingers.com


Marre nga http://www.forumijone.net


Admin niku
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment