Powered by Blogger.

Shkarkoni Libra online ne formatin .pdf

Shkarko Libra ne versionin Pdf


Ketu ju mundeni te shkarkoni 22 liba shqip
1.Vjersha te Nder Mjedes:

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1971290/Vjersha.exe.html
2. tregime

Shkarko:

Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu 3. Sami Frashri Fjal te urat

Shkarko:
http://www.ziddu.com/download/1971218/frasheri_sami__fjalt_e_urta.pdf.html
4. Vehbazimi e verteta Rreth vehbazimit

Shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1959201/VEHABIZMI_E_VERTETA_RRETH_VEHABIZMIT.pdf.html
5. Sekreti i Lumturis

Shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1959197/sekretiilumturise.pdf.html 6. libri i portokallt

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1959190/libriiportokallt.pdf.html 7. rrefome tronditse

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1959167/rrefimetronditese.pdf.html
8. fati permes filxhanit

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1959162/fatipermesfilxhanit.pdf.html 9. Nastradamusi

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1959090/NOSTRADAMUSI-libri.pdf.html10. Milioneri

Shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1959059/Milioneri.pdf.html
11. lajmtari i njeriut

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1959041/lajmetarinjeriut.pdf.html 12. Adoloshenca

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1958979/adoleshenca.pdf.html 13. lahuta e malcis

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1958655/Lahutaemalcis.pdf.html 14. Asdreni himni i flamurit dhe shum poezi

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1956774/Asdreni.pdf.html
15.Sami frashri shqipria qaqe? qesht? e Qdotebehet?

shkarko:
http://www.ziddu.com/download/1956710/SamiFrashriShqipriaqkaqenqeshteqdotebehet.pdf.html

16. biografia e Abraham Linkolnit

shkarko:
http://www.ziddu.com/download/1954760/BiographyofAbrahamLincoln-JamesRussellLowell.pdf.html

17. Historia e Popullit shqiptar

shkarko;


- Ziddu 18. e verteta e kesaj bote

Shkarko:
http://www.ziddu.com/download/1954617/e_verteta_e_jetes_se_kesaj_bote.pdf.html


19. Allahu njihet permes arsyes

shkarko:

http://www.ziddu.com/download/1954583/allahu_njihet_permes_arsyes.pdf.html


20. Qyteti pa reklam Isamil Kadare

Shkarko:
http://www.ziddu.com/download/1954558/qyteti_pa_reklama_-_ismail_kadre.pdf.html

21. Gjakfotosia Isamil Kadare Ne ket liber gjindet edhe libri i famshem kush e solli Duruntine nga numri 51


shkarko:
http://www.ziddu.com/download/1938457/IsmailKadareGjakftohtesia.pdf.html

Embelsira Per fund


22. Kanuni i Lek Dukagjinit

Shkarko:


http://www.ziddu.com/download/1844454/KanuniiLekeDukagjinit.pdf.html

Si dhe per ju qe nuk e keni te Instaluar Fox readerin mund ta shkarkoni Ketu:

Shkarko:
http://www.ziddu.com/download/1956605/Foxit_PDF_Reader.rar.html
post original by http://forumijone.net

© Copyright 2010 wWw.ForumiJone.Net - Të gjitha te drejtat e rezervuara.
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment