Powered by Blogger.

Office 2010 eshte online per userat e Facebook. Mund te karikojne e te ndajne me te tjeret file word, excel dhe power point.

Docs eshte versioni(Beta) online i Office 2010 i fuqizuar nga funksionalitetet e shareing te ofruara nga Facebook.

Versioni Beta eshte i hapur per nje numur te limituar userash. Per tu identifikuar mjafton te perdoresh kredencialet e Facebook dhe menjehere mund te krijosh apo te ngarkosh file word, excel apo power point.

Fale Facebook baza fillestare e userave eshte 400 milion te tille, te cilet mund te menaxhojne dokumentat e tyre online. Keto mund te komentohen por edhe te modifikohen nga personat qe ju eshte dhene leja nga pronari i dokumentave. Por per te bere kete personat duhet te jene miq ne Facebook. Kjo mbase perben nje limit.

Kur versioni te jete definitiv do jene ne dispozicion edhe funksionalitete te tjera. Beteja Microsoft -Google vazhdon…

Site : http://www.docs.com
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment