Powered by Blogger.

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net

Lajmet Me Te Fundit Ne wWw.ForumiJone.Net


Turqia zemërohet me Google dhe YouTube

Posted: 30 Jun 2010 07:25 AM PDT

Turqia zemërohet me Google dhe YouTube Të zemëruar për fyerjet në internet për themeluesin e dashur të vendit, Turqia ka filluar një "sulm" kundër kompanisë Google, duke shtrënguar qasjen në YouTube dhe duke ndaluar qasjen publike në një sërë faqesh, që janë në pronësi të gjigantit softuerik, Google.Ministri i Komunikimit i Turqisë ka akuzuar gjigantin e internetit se është duke zhvilluar një betejë kundër Turqisë dhe njëkohësisht duke bërë dredhi me taksat. Por në anën tjetër, ...

Një lojë në internet për të shpëtuar planetin nga H1N1

Posted: 29 Jun 2010 07:42 AM PDT

A do të ishit në gjendje të ruanit planetin nga një pandemi e gripit vdekjeprurës të derrave? Një lojë në internet, destinuar sensibilizimit në luftën botërore kundër virusit A(H1N1), ju mundëson të luani në shpëtim të njerëzimit. Loja që disponohet falas në internet "The Great Flu" ("Gripi i Madh") e vendos lojtarin në krye të një portofoli virtual me dy miliardë euro për t'i shpenzuar me mençuri për të frenuar pandeminë, në pritje të përfundimit të një vaksine. Ndërsa për shfaqjen e vatrave ...

Gratë qajnë 16 muaj të jetës

Posted: 29 Jun 2010 07:37 AM PDT

Nuk çudit fakti se grave iu pëlqen të qajnë, e tezën për gjininë e përlotur e konfirmoi edhe studimi i ri, sipas të cilit një grua mesatare i kalon 1 vit e 4 muaj të jetës duke qarë. Gjatë tri vjetëve të para të jetës qajnë tri orë në ditë sepse duket të ndërrohen, ushqehen apo argëtohen. Në moshë prej 1 deri në 3 vjet vajzat qajnë mesatarisht 2 orë dhe 2 minuta në ditë, e arsyet kryesore janë lodhja dhe fjalët e tepërta të prindërve. Mosha e adoleshencës gjithashtu e ka fazën e famshme të ...
Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment