Powered by Blogger.

shpejto fikjen dhe ndezje e kompiuterit

ndiq hap pas hapi per ta fikur sa me shpejt kompiturinStart -> Run -> regeditJu hapet një dritare dhe clickoni HKEY_CURRENT_USER ne anen e majt gjendetPasi ta hapni HKEY_CURRENT_USER , clickoni ControL PaneL qe poashtu është ne anen e majtPas ControL PaneL clickoni tek Desktop qe është ne anen e majtPasi te hyni tek Desktop , shkoni tek WaitToKillAppTimeout ku gjindet ne anen e djathtKur te hyni aty ju del një dritare e vogel ku gjindet numri 2000Ju prej ne 2000 e ktheni ne 4000Edhe clickoni Enterristartper ta ndezur shume me shpejt kompiuterin ndiq keto hapa

Shkojm START

Run

Regedit Tani shkojm

HKEY_LOACAL_MECHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\ContentIndex

Kërkoni kët me Emrin "Startup Delay" -----> Kliko Mbi Të

kliko piken Decimal -- Nuk edi sa osht me duket 75300 sa edi sjam i sigurt vetem e fshini sa ekeni e beni 480000

Tani mbylle Registry Editor-in dhe Ristartoje

Please Share it! :)

No comments :

Post a Comment